Auditori de Girona
Festival Nits de Clàssica
GIRONA 2018 · 30 juny / 29 de juliol

SEIENT SORPRESA
A un preu molt especial

Estigues atent a la pàgina web i a les xarxes socials, ja que durant el festival es posaran a la venda entrades de diferents concerts en la modalitat de seient sorpresa.

Aquesta localitat no té numeració i l'usuari coneixerà la ubicació en el moment d'accedir al concert. Les localitats seient sorpresa estaran situades a les zones amb el preu més elevat. Entrades limitades.

Compra l'entrada del concert al qual vols assistir i imprimeix-la. Acosta't a la taquilla del recinte del concert, des d'una hora abans del seu inici, i bescanvia el seient sorpresa per la teva entrada numerada.

Nota: si un mateix comprador adquireix més d'un SEIENT SORPRESA, no es garantirà que les localitats estiguin ubicades de costat. Al SEIENT SORPRESA no se li aplicarà cap descompte o promoció.

PREU EMOCIONAL
Posa preu a les teves emocions!

A la sortida del concert, tu fixes el preu de l'entrada en funció de l'experiència obtinguda. Les entrades es lliuraran a partir d'una hora abans de l'inici del concert i per estricte ordre d'arribada fins a exhaurir l'aforament

NITS 4G

Sou instagramers, tuitaires, bloguers? Veniu a Nits de Clàssica i convertiu-vos en influencer del festival. Envieu un correu a info@auditorigirona.org i aconseguiu l'acreditació. Us reservem una zona especial per a vosaltres. Places limitades.

EL GUIA MUSICAL
Parlem del concert?

Trobades prèvies als concerts per explicar el repertori i les obres del programa, obertes a totes les persones que han adquirit l'entrada. Mitja hora abans de l'inici del concert a l'entrada del recinte.

Venda d'entrades

Entrades ja a la venda.

Venda per Internet

[ COMPRAR ENTRADES ]

Taquilles

Taquilles de l'Auditori de Girona: consulteu horaris al web.

Taquilles Teatre Municipal: consulteu horaris al web.

Taquilles del recinte on tingui lloc el concert: des d'una hora abans de l'inici del concert (només entrades del dia).

Reserves per a grups i persones amb mobilitat reduïda

Telèfon 872 080 709 o per correu electrònic a taquilles@auditorigirona.org.

Paquets i abonaments

  • Paquet a la carta Girona Cultura: a partir de 3 concerts del Festival, descompte d'un 25% amb la targeta Girona Cultura.
  • Paquet a la carta: a partir de 3 concerts del Festival, descompte del 20%.
  • Abonaments Isabelle Faust & Alexander Melnikov: inclou els dos concerts del 30 de juny i de l'1 de juliol a un preu de 37 €.

Descomptes

  • 20% de descompte: targeta Girona Cultura 30+ i Targeta Girona Cultura 16–29 anys.
  • 50% de descompte: targeta Girona Cultura 0-15. Entrades limitades.
  • 3 EUR / entrada: targeta Girona Cultura 16-29. Entrades limitades. En cas d'existir diferents preus per zona, el descompte s'oferirà a la zona amb la tarifa més baixa.
  • 15% de descompte: jubilats, majors de 65, aturats, targeta discapacitat i famílies nombroses o monoparentals.

Més informació de la targeta Girona Cultura al web de Girona Cultura.

La pertinença a qualsevol d'aquests col·lectius s'haurà d'acreditar en el moment de la compra i a l'accés al recinte el mateix dia de l'espectacle. Els descomptes no són acumulables i es faran només en la modalitat de venda anticipada.

Condicions generals

L'adquisició d'entrades significa l'acceptació de les condicions següents:

  • Reemborsament de localitats: no es retornarà l'import de les entrades en cap cas, excepte per cancel·lació d'un espectacle.
  • Puntualitat: els espectacles començaran puntualment a l'hora indicada i no serà permesa l'entrada al recinte un cop iniciat fins al descans, si n'hi hagués. Un cop iniciada la funció, no es retornarà l'import de l'entrada.
  • Canvis de la programació i dret d'admissió: l'organització podrà alterar, si les circumstàncies ho reclamen, les dates, la programació, els horaris o els intèrprets anunciats en el seu programa i es reserva el dret d'admissió.
© 2019 Fundació Auditori-Palau de Congressos | Pg. de la Devesa, 35, 17001 GIRONA | Tel. +34 872 080 709