Auditori de Girona
Festival Nits de Clàssica
GIRONA 2016 · 25 juny / 19 de juliol

SEIENT SORPRESA
Acosta't a la música clàssica a un preu molt especial.

T'oferim la possibilitat d'assistir a un concert de Nits de Clàssica a un preu immillorable. Aquesta localitat no té numeració i l'usuari coneixerà la ubicació en el moment d'accedir al concert. Les localitats SEIENT SORPRESA estaran ubicades a les zones amb el preu més elevat. Entrades limitades.

Com puc comprar el SEIENT SORPRESA?

 • Selecciona la sessió SEIENT SORPRESA del concert al qual vols assistir
 • Registra't i abona el preu corresponent
 • Descarrega't i imprimeix l'entrada
 • Acosta't a la taquilla del recinte del concert, des d'una hora abans del seu inici, i bescanvia el SEIENT SORPRESA per la teva entrada numerada

Nota: si un mateix comprador adquireix més d'un SEIENT SORPRESA, no es garantirà que les localitats estiguin ubicades de costat. Al SEIENT SORPRESA no se li aplicarà cap descompte o promoció.

Venda d'entrades

Entrades ja a la venda.

Venda per Internet

[ COMPRAR ENTRADES ]

Taquilles

Taquilles de l'Auditori de Girona: de dimarts a divendres de 17 a 19 h. Les taquilles de l'Auditori de Girona romandran tancades a partir del 14 de juny.

Taquilles Teatre Municipal: de dimarts a divendres de 13 a 17 h. A partir del 7 de juny, de 13 a 15 h.

Taquilles del recinte on tingui lloc el concert: des d'una hora abans de l'inici del concert (només entrades del dia).

Abonament a la Carta 3

 • Club Girona Cultura (Targeta Girona Ciutat): 25% de descompte, a partir de 3 espectacles.
 • Tarifa general: 20% de descompte, a partir de 3 espectacles.

Reserves per a grups

Preus especials per a grups en reserves anticipades. Consulteu disponibilitat a taquilles, al telèfon 972 207 634 o per correu electrònic a taquilles@auditorigirona.org.

Concerts gratuïts

A partir d'una hora abans de l'inici del concert es lliuraran les entrades per estricte ordre d'arribada i fins a exhaurir l'aforament de l'espai.

Descomptes

 • 20% de descompte: Club Girona Cultura (Targeta Girona Ciutat).
 • 3 EUR / entrada: Club Girona Cultura (Targeta Girona 16-25 anys). Places limitades.
 • 15% de descompte: Club Girona Cultura (Targeta General), majors de 65 anys, aturats, jubilats, menors de 26 anys, famílies nombroses i monoparentals i targeta discapacitat.

La pertinença a qualsevol d'aquests col·lectius s'haurà d'acreditar en el moment de la compra i a l'accés al recinte el mateix dia de l'espectacle. Els descomptes no són acumulables i es faran només en la modalitat de venda anticipada.

Servei especial per a persones amb mobilitat reduïda

Cal reservar prèviament trucant al 872 080 709, especialment en els concerts del claustre de la Catedral ja que no és un espai accessible per a cadires de rodes.

Condicions generals

L'adquisició d'entrades significa l'acceptació de les condicions següents:

 • Reemborsament de localitats: no es retornarà l'import de les entrades en cap cas, excepte per cancel·lació d'un espectacle.
 • Puntualitat: els espectacles començaran puntualment a l'hora indicada i no serà permesa l'entrada al recinte un cop iniciat fins al descans, si n'hi hagués. Un cop iniciada la funció, no es retornarà l'import de l'entrada.
 • Canvis de la programació i dret d'admissió: l'organització podrà alterar, si les circumstàncies ho reclamen, les dates, la programació, els horaris o els intèrprets anunciats en el seu programa i es reserva el dret d'admissió.
© 2017 Fundació Auditori-Palau de Congressos | Pg. de la Devesa, 35, 17001 GIRONA | Tel. +34 872 080 709